matteo’s mozzarella.

Matteo De Pasquale is geboren aan de Italiaanse Amalfitaanse kust, maar trok als 20-jarige de wijde wereld in en streek na vele omzwervingen uiteindelijk neer in België. Matteo heeft er zijn persoonlijke missie gemaakt om de heerlijke producten van zijn regio in België te promoten. Hij importeert wekelijks verse buffelmozzarella, burrata en pasta, limoncello, pancetta en meer lekkers, rechtstreeks vanuit Campania (de streek van Napels).

Matteo’s focus ligt op de authentieke DOP buffelmozzarella, dus het was niet meer dan logisch om ook in zijn bedrijfsnaam voluit voor zijn core business te gaan (hoewel hij daar in het begin wat sceptisch tegenover stond). Een jaar verder is hij superblij met de nieuwe bedrijfsnaam én rebranding. Tenslotte kennen Matteo’s klanten hem ook allemaal als ‘Matteo della mozzarella’!

matteosmozzarella.com

wat matteo zegt …

matteos_mozzarella_matteo_testimonial.png

“Ik voelde er aanvankelijk niet zo veel voor om de naam van mijn business te veranderen. De naamsverandering was Claire’s idee, maar ik was bang dat het me teveel zou beperken. Nu ben ik blij dat ik heb doorgezet, want het heeft mijn herkenbaarheid een enorme boost gegeven! Mijn nieuwe logo heeft me al veel nieuwe klanten opgeleverd. Ik krijg zelfs telefoontjes van restaurantuitbaters die mijn bestelwagen zien rijden en graag met me willen samenwerken. Eerlijk? Ik had nooit verwacht dat die rebranding zoveel impact zou hebben op mijn zaak.”

 
Vorige
Vorige

julie tamsin

Volgende
Volgende

belghissima